980X335 Header 17 1 1

Om Montar

Montar leverer beklædning og fodtøj til modebevidste og aktive ryttere.

Mode, funktionalitet, Pris, innovation, omstillingsparathed, åbenhed og god kundeservice.

Det er store ord, men vi mener hvert og ét af dem.

Hos Montar er vi optaget af at få funtionalitet, smart design og pris til at gå op i en højere enhed. Det betyder, at vi leverer udstyr og beklædning til kvalitetsbevidste ryttere, som ikke er vant til at gå på kompromis. Hos Montar går vi nemlig heller ikke på kompromis.

Vi følger de nyeste trends i modeverdenen og fornyr hele tiden vores kollektion. Derfor er vores produkter altid smarte og moderigtige. Men vi ved samtidig hvilke krav en aktiv rytter stiller til sit udstyr, og derfor lægger vi selvfølgelig vægt på både design, funktionalitet og sikkerhed.

Montar samarbejder med en række håndplukkede leverandører, som producerer vores varer ud fra vores strenge kvalitetskrav. Det går dog ikke ud over prisen, for hos Montar mener vi, at pris og kvalitet ikke altid behøver at hænge sammen. Du kan derfor regne med at få lidt mere for pengene, når du vælger Montar.

Vores produkter forhandles via specialbutikker over hele landet.

234X347 17 4

Vidste du at?

Hos Montar ligger kvalitet os meget på sinde. Derfor produceres alt vores fodtøj i læder for eksempel i Portugal, som er et land med stolte traditioner indenfor dette fagområde. Langt størstedelen af vores konkurrenters fodtøj produceres derimod i fjernøsten.

Det er blot en lille detajle, men den fortæller en hel del om vores indstilling til vores forretning.

Læs mere...